Werelds genieten bij FoodExplore in Utrecht

Bij Restaurant FoodExplore in Utrecht maak je kennis met verschillende gerechten van over de hele wereld. In meer dan twintig verschillende keukens maken topchefs ter plekke verse gerechten voor je klaar. Het concept is simpel. Je loopt zo vaak je wilt langs de heerlijke keukens in buffetvorm waar FoodExplore bekend om staat en je eet de gerechten waar je zin in hebt. Ben je benieuwd geworden naar dit bijzondere restaurant? Of op zoek naar Sushi in Utrecht? Lees dan snel verder.

FoodExplore is een sfeervol restaurant in The Wall nabij Utrecht. Je kunt hier terecht met zowel grote als kleine gezelschappen. Grote groepen krijgen een aantrekkelijke korting, waarbij geldt: hoe groter de groep, hoe hoger de korting. Jonge kinderen eten tegen een lager tarief en voor de jarige staat er ook altijd een verrassing klaar. In een gezelschap van minimaal drie volwassenen eet de jarige namelijk gratis. FoodExplore kent verschillende arrangementen, waaronder die van twee of drie uur. Drie uur lang genieten van heerlijke gerechten is de meest gekozen optie door gasten. De prijs staat van tevoren vast en is inclusief bier van de tap, huiswijn, frisdrank, koffie en thee. Tevens biedt FoodExplore een combi-kaart aan voor een heerlijk diner in combinatie met een zelfgekozen film bij Pathé CineMec. Bekijk alle algemene voorwaarden via de website.

De keukens van FoodExplore

Bij Sushi Utrecht is het All You Can Eat, maar dan op een andere manier. Het is een ontdekkingstocht langs allerlei smaken. FoodExplore biedt 22 verschillende keukens, waaronder de Spaanse, Italiaanse, Nederlandse, Mexicaanse, Aziatische en Chinese keuken. Er is keuze uit pizza, pasta, sushi, poffertjes, paling, paella, nachos en taco’s, maar daarnaast is er ook een heerlijk toetjesbuffet met fruit, ijs, taart en smoothies.

Parkeren bij FoodExplore

FoodExplore is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Op het dak van het restaurant zit een grote parkeerplaats, waar je de eerste twee uur gratis kunt parkeren. Daarna betaal je slechts 0,50 cent per halfuur. Het restaurant bevindt zich op de eerste verdieping. Vanaf het parkeerdek gaat er een lift en deze is geopend tot sluitingstijd van het restaurant. De gangpaden in het restaurant zijn breed, dus ook met een rolstoel of rollator is alles goed bereikbaar.

Reserveringen

Het is mogelijk om van tevoren een tafel te reserveren via de website van FoodExplore, maar je kunt ook telefonisch contact opnemen. Twijfel niet om duidelijke wensen aan te geven, zodat hier rekening mee kan worden gehouden. De medewerkers van het restaurant zijn altijd bereid om te helpen en te zorgen voor de meest ideale ervaring bij FoodExplore. Wil je graag een tafel aan het raam of een plekje langs het gangpad, het kan allemaal geregeld worden. Dus ben je weer eens toe aan een gezellige avond uit? Reserveer dan snel bij FoodExplore en geniet onbeperkt van diverse, heerlijke gerechten samen met vrienden, familie of collega’s.