De Drieharingstraat is het restaurantstraatje van Utrecht. De straat ligt midden in het centrum tussen het Vredenburg en de Oude Gracht. Het ligt op loopafstand van de vele winkelstraten en is een mooie uitvalsbasis na een lange dag shoppen. Je kunt een diner bij Firma Pickles ook combineren met een voorstelling in TivoliVredenburg of een filmavond in de bioscoop. 

Firma Pickles Burgers & Wines werd in 2013 opgericht door Niels van Nieuwenhuizen en Joris Visser. Het restaurant is niet meer weg te denken uit de Drieharingstraat in het centrum van Utrecht. Inmiddels bestaan er vier vestigingen van het restaurant, waardoor Pickles een bekende naam is geworden in Nederland. De burgers worden tevens verkocht vanuit een eigen foodtruck. Het concept van Pickles is nooit veranderd in al die jaren. Genieten van de lekkerste burgers en bijgerechten in een gezellige en knusse omgeving. Je kunt niet reserveren, maar meestal is er plek en anders kun je altijd nog aan de sfeervolle bar eten. Dat maakt een avond bij dit restaurant een ervaring op zich. 

Openingstijden en reserveren

De keuken is dagelijks geopend van 16.00 – 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 0.00 uur. Je kunt ook later op de avond nog een hapje gaan eten. Het is helaas niet mogelijk om te reserveren, maar door de vele, knusse zithoekjes is er meestal genoeg plek voor iedereen.